Travelcards, een echte aanrader

Stel je komt terug van een prachtige reis en je hoofd stroomt over van de ervaringen en anekdotes. Je hebt duizenden foto’s gemaakt, maar wil niemand vermoeien met een uren durende slideshow. Als je je ogen dicht doet dan ruik je het land nog en beleef je het opnieuw. Totdat iemand vraagt: “Ik wil alles weten, vertel!”. En spontaan weet je niks meer te zeggen…

Met dat gevoel kwamen wij ook thuis. Rond die tijd zag ik een oproep van Lyndsey langskomen op Facebook. Zij heeft dit gevoel ook gehad, maar ze bedacht een tool die haar kon helpen. Ze heeft haar droom gevolgd en is keihard aan het werk geweest om het ook daadwerkelijk op de markt te brengen. Ze zocht een testpanel om haar Travelcards te testen, dat leek mij wel wat. Op die manier kreeg ik al een sneak preview!

SC_verpakking2

Lyndsey heeft een kaartspel ontwikkeld dat je kan helpen om te vertellen over je reis. Het spel bevat 120 kaarten met vragen en opdrachten. Over uiteenlopende dingen die je op reis mee kan maken. Serieuze vragen en grappige vragen. Foto opdrachten en diepe vragen.

Het leuke is dat dit spel geen spelregels heeft. Je kan het op elk moment van de dag spelen. Je mag kaarten overslaan als ze niet van toepassing zijn. Je mag zo veel kaarten spelen als je wil. Maar alle kaarten helpen je bij het herbeleven en delen van je reis. En natuurlijk mag je als luisteraar ook doorvragen.

20170215_130834

Toen de kaarten daadwerkelijk klaar waren en bij mij op de mat vielen, was ik verkocht. Terwijl ik door de kaarten bladerde kwamen er allerlei herinneringen omhoog die ik nog helemaal niet verteld had. Precies waar ze voor bedoeld zijn, ze geven een handvat om anderen mee te laten genieten van jouw reis.

Bestel jouw setje Travelcards hier. Ben jij net zo enthousiast als ik?

Dit artikel is niet gesponsord, ik ben enthousiast over dit product.

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.